Afbeelding

Sfeervolle afsluiting pre-gymnasium

Algemeen

BARENDRECHT - De afsluiting van de pre-gymnasiumklassen vond maandag 18 februari plaats bij Dalton Lyceum Barendrecht. Dit schooljaar mocht de school maar liefst drie groepen pre-gymnasiumleerlingen uit de groepen 8 van verschillende basisscholen verwelkomen. Twee groepen op vrijdagochtend en een op maandagochtend.

De leerlingen hebben maandag aan hun ouders en meegekomen familieleden laten zien wat zij tijdens de lessen op het Dalton allemaal gedaan en geleerd hebben. Na twee keer zes weken les in acht verschillende vakken, konden de leerlingen met veel enthousiasme honderduit vertellen. En dat deden ze niet alleen aan ouders, maar ook aan broertje, zusje en zelfs de meegekomen oma's en opa's. Wat liepen er veel trotse mensen door de school die avond.

Aan het eind van deze afsluiting ontvingen alle leerlingen het certificaat 'pre-gymnasiumleerling 2019'. Dalton kijkt terug op een drukbezochte en sfeervolle avond. De school bedankt de leerlingen voor hun enthousiaste deelname, dankt alle bezoekers voor de belangstelling en de docenten voor al hun extra inzet.

Advertenties uit de krant