Afbeelding

Drielingbroers brengen jubileumboek uit

Algemeen

BARENDRECHT - Bedrijven moeten wendbaar zijn en continu inspelen op veranderingen. Maar hoe zit het eigenlijk met de mensen die in die bedrijven werken? Hoe werknemers vitaal en gelukkig blijven in hun werk en hoe je hen als coach daarbij kunt helpen, is nu te lezen in het boek Wendbaar werken van de drielingbroers Viktor, Erik en Stephen Steijger. Het boek is een uitgave van Boom uitgevers Amsterdam.

Door continue veranderingen in de markt, zijn bedrijven steeds genoodzaakt mee te bewegen. Reorganisaties, fusies en faillissementen zijn geen uitzondering meer. Al deze ontwikkelingen hebben grote impact op de mensen in deze organisaties. Toch wordt er in de managementliteratuur nog nauwelijks stilgestaan bij wat dit voor mensen persoonlijk echt betekent. Viktor, Erik en Stephen Steijger brengen daar met hun boek verandering in. Het is het eerste boek waarin werkgeluk en duurzaamheid op een holistische manier onder de loep worden genomen.

In Wendbaar werken reiken de auteurs hun lezers praktische modellen, coachoefeningen en eigen praktijkcases aan. Met hun model hebben de gebroeders Steijger een overkoepelend concept ontwikkeld voor coaches, trainers en leidinggevenden om mensen te begeleiden in hun wend- en weerbaarheid.

Viktor, Erik en Stephen Steijger publiceerden eerder al vier boeken op het gebied van talentmanagement en persoonlijke effectiviteit. Dit is hun vijfde en dus jubileumboek. Vanaf 1 maart is het verkrijgbaar bij (online) boekhandels. Zie ook www.optimaal-talent.nl.

Advertenties uit de krant