Afbeelding

Senioren genieten samen van cultuur

Algemeen

BARENDRECHT - VierhetLeven is op zoek naar senioren uit Barendrecht. Een aantal enthousiaste  Barendrechtse gastvrouwen en gastheren staat klaar om senioren op te halen en te begeleiden naar een culturele activiteit. Stichting VierhetLeven neemt iedereen graag mee.

Zaterdag 16 februari was VierhetLeven met 27 gasten bij de voorstelling van Karin Bloemen in theater Het Kruispunt. De gasten kwamen uit de omgeving Rotterdam-Zuid, Barendrecht en de Hoeksche Waard. Alle gasten werden thuis opgehaald en waren netjes op tijd in het theater, zodat er nog tijd was voor koffie/thee.
Het Kruispunt heeft voor deze gasten altijd een tafel met de benodigde stoelen eromheen gereserveerd staan, zodat iedereen rustig van de koffie kan genieten, kennis kan maken met nieuwe gasten en wat bijpraten met al bekende gasten. Iedereen wordt voor de voorstelling naar de plaatsen begeleid en eventueel geholpen bij het nemen van een treetje.
In pauze hebben de dames van de catering  gezorgd dat de opgegeven drankjes reeds klaarstonden. Zo was er voldoende tijd om even te genieten en voor een toiletbezoek. Is er geen pauze, dan wordt het drankje na de voorstelling rustig opgedronken terwijl men wat napraat.

Vierhetleven is een landelijke stichting die culturele activiteiten organiseert voor senioren (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald en samen met andere gasten gaan zij naar0020de bioscoop, een concert, een theatervoorstelling of naar een museum. Sinds vier jaar is de stichting ook actief in Barendrecht. Kijk voor meer informatie op www.vierhetleven.nl of bel 035-5245156.

Advertenties uit de krant