Afbeelding

Passion4kids: de cast van 2019

Algemeen

HEERJANSDAM - Kinderen van PIT kinderopvang & onderwijs voeren woensdag 17 april Passion4kids op. Kinderen en leerkrachten van de christelijke kindcentra De Notenbalk, Het Akkoord en De Rank (Heerjansdam), maar ook een groep PIT'ers, ouders en andere vrijwilligers zijn hard bezig om van de lustrumeditie een spektakel te maken vol zang, spel en dans.

De hoofdrolspelers zijn afkomstig uit groep 6 tot en met 8 van kindcentrum De Notenbalk. De kinderen willen het verhaal van Pasen vertellen. Het oefenen gebeurt onder leiding van juf Elizabet. Inmiddels zijn de kinderen een dag in de studio van de Popcentrale in Dordrecht geweest om geluidsopnamen te maken die in de filmbeelden worden gemonteerd.
,,Wat we op 17 april op het podium zingen, is honderd procent live," vertelt deelnemer Benjamin. Er vinden deze maand ook filmopnamen plaats waarvan de beelden tijdens de uitvoering van Passion4kids worden getoond op grote videoschermen. Deelnemers Sacha: ,,Dit doen we in Heerjansdam en Zwijndrecht, samen met de kinderen van De Rank en Het Akkoord."

De kinderen kunnen niet wachten tot ze op 17 april op het Raadhuisplein in Zwijndrecht staan. Juf Elizabet: ,,Wie een voorproefje wil van Passion4kids, kan mailen naar info@pit-ko.nl. Misschien kunnen we try-outs organiseren. Verder hopen we dat u allemaal als publiek naar het Raadhuisplein komt om Passion4kids mee te beleven. Het wordt heel mooi en speciaal!" Kijk voor meer informatie op www.pit-ko.nl/passion4kids, op Facebook (passion4kids2019) of op Instagram (passion4kidszwijndrecht).

Advertenties uit de krant