Afbeelding

Diamantgemeente in Hart voor Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - In het Exxact radioprogramma Hart voor Barendrecht zijn dinsdag 5 maart interviews te beluisteren die zondag 24 februari zijn opgenomen in de dienst van de Diamantgemeente in de Triomfatorkerk.

De Diamantgemeente is sinds januari de eigenaar van deze kerk en behoort tot de Gereformeerde Kerk vrijgemaakt. Kenmerkend voor deze gemeente is het grote aantal kinderen. De Diamantgemeente is een streekgemeente voor de Hoeksche Waard enPernis-Albrandswaard. Naast de zondagse diensten zijn er ook wijk- en jeugdavonden. Met nu een eigen kerkgebouw willen zij Kerk in de Samenleving zijn. Al een heel aantal plannen staan in de steigers om hier handen en voeten aan te geven.

Hart voor Barendrecht bezoekt de komende weken regelmatig de kerken en gemeenten die binnen Hart voor Barendrecht participeren. Zij gaan in gesprek met mensen die actief zijn in de dienst of gemeente. Het radioprogramma is iedere dinsdag van 19 tot 20 uur te beluisteren bij Exxact Barendrecht (FM 106.4MHz in de ether, FM 105.9MHz op de kabel en via exxactfm.nl). Meer informatie over het programma: www.hartvoorbarendrecht.nl.

Advertenties uit de krant