Bij De Buurtjes kunnen kinderen zelf meespelen. Foto: De Buurtjes
Bij De Buurtjes kunnen kinderen zelf meespelen. Foto: De Buurtjes

De Buurtjes in De Baerne

Algemeen

BARENDRECHT - De Buurtjes spelen zondag 10 maart een speciale improvisatietheatervoorstelling voor kinderen in het theater van CultuurLocaal, De Baerne aan Buitenlandse Baan 1.

De Buurtjes bestaat uit een aantal spelers van de theatersportvereniging De Buren Van Marlies. De Buren van Marlies maken al meer dan tien jaar voorstellingen voor volwassenen vanuit improvisatie. Sinds 2016 jaar maken ze als De Buurtjes ook kindervoorstellingen, waarbij de kinderen in het publiek een interactieve rol krijgen. Regelmatige bezoekers van De Baerne herkennen misschien Tessa Vugts, die als Tante T vier keer per jaar veel kinderen een leuke middag bezorgt met De Speelfabriek.

Tijdens de voorstelling van De Buurtjes worden alle scenes geïmproviseerd, waarbij de kinderen in het publiek ideeën geven voor de scenes. Als ze het leuk vinden, mogen ze zelfs op het toneel komen om mee te spelen. Na afloop is er voor elk kind limonade en wat lekkers.

Om 14 uur start de voorstelling, die tot 15 uur duurt. De voorstelling is leuk voor kinderen van vier tot tien jaar en hun ouders. Kaartjes kosten vijf euro per stuk en zijn te reserveren via www.deburenvanmarlies.nl/html/reserveren.html en op 10 maart aan de deur te koop.

Advertenties uit de krant