Afbeelding
Foto: toon de wit

Goedbezochte Open Coffee in gemeentehuis

Algemeen

BARENDRECHT - Dat ondernemers en de gemeente elkaar best kunnen vinden, bleek tijdens de afgelopen Open Coffee Barendrecht (OCB) in het gemeentehuis van Barendrecht. Een kleine vijftig ondernemers troffen elkaar daar voor een ontspannen ochtend netwerken.

Nadat de ondernemers waren ontvangen met een kopje koffie of thee, werden zij door Arnoud Proos, wethouder Economische Zaken, welkom geheten. Hij vertelde dat hij graag in gesprek gaat met lokale ondernemers. Hij zette dit gelijk kracht bij door aan de daaropvolgende rondes speeddaten deel te nemen. In drie rondes werd iedere ondernemer aan een aantal anderen gekoppeld en konden zij vertellen waar zij elkaar mee kunnen helpen.

Na de speeddates konden de ondernemers zich tot een groter publiek richten. Dit keer pitchten Chantal Straver (Doyo Trainingen), Esther Jacobs (De LeugenAcademie) en Sija Dupré (Werkstress in de zorg) voor alle aanwezigen. Daarna was er, zoals altijd, tijd om vrij te netwerken.

De volgende Open Coffee is op woensdag 20 maart bij Rabobank Barendrecht aan Kopenhagen 1. Deelnemers kunnen zich aanmelden op www.opencoffeebarendrecht.nl.  

Advertenties uit de krant