Afbeelding

Zing mee met het Bohemian Koor

Algemeen

BARENDRECHT - Queen is hot. Dat blijkt uit de enorme belangstelling voor de film Bohemian Rhapsody. Dat werd ook duidelijk op de Top 2000-avond van CultuurLocaal in november: een projectkoor voerde toen met groot enthousiasme het nummer Bohemian Rhapsody live uit, samen met een docentenband.

Na deze avond werd besloten tot de oprichting van een nieuw popkoor. En dit koor van CultuurLocaal heeft nu een naam: het Bohemian Koor. Er wordt inmiddels vrolijk geswingd op bekende popklassiekers van ABBA, Queen, Michael Jackson en popliedjes uit de meer alternatieve hoek van Fleetfoxes, Lianne La Havas en Agnes Obel. Het koor zingt onder leiding van Birgit de Priester, professioneel zangeres, songwriter en arrangeur. Zij voorziet het repertoire van originele arrangementen.

Het koor kan nog wat groeien en daarom is iedereen die graag zingt van harte welkom op donderdagavond om 20 uur in De Baerne, Buitenlandse Baan 1. Voor inlichtingen en inschrijven kan men contact opnemen via miranda@cultuurlocaal.nl. Meer informatie is te vinden op www.cultuurlocaal.nl.

Advertenties uit de krant