Afbeelding

Van der Valk kiest voor Nieuw Reijerwaard

Algemeen

RIDDERKERK – Freek van der Valk, directeur van Van der Valk Ridderkerk, heeft deze week de koopovereenkomst getekend voor 1,9 hectare bouwgrond op Nieuw Reijerwaard, onderdeel van Dutch Fresh Port.

Met de aankoop wil hij extra parkeerruimte voor zijn hotel realiseren. Daarnaast heeft hij plannen voor uitbreiding van het hotel met extra kamers en sportfaciliteiten.

Van der Valk Ridderkerk wordt drukbezocht en kan de extra ruimte daarom goed gebruiken. Freek van der Valk: ,,Aan de voorkant van het terrein breiden we uit met parkeerplaatsen. Dat doen we in eerste instantie ook aan de achterkant van het terrein, maar daar houden we ruimte om het gebouw uit te breiden in de toekomst."

Tanja de Jonge: ,,Van der Valk grenst aan de af- en oprit van de A15 en aan de Verbindingsweg. Dat is een zichtbare plek voor iedereen die het gebied bezoekt. We zijn blij met deze entree van het gebied, die heel goed past in wat we met Nieuw Reijerwaard en Dutch Fresh Port willen uitstralen."

Een nieuwkomer op bedrijfsterrein Nieuw Reijerwaard wordt Happy Italy. Deze jonge horecaketen zal hier geen restaurant openen, maar wel een kantoor en productiekeuken voor de eigen pasta's, sauzen en groenteverwerking realiseren. Een omgevingsvergunning voor de bouw van dit pand op de hoek van de Laurierweg/Voorweg is inmiddels aangevraagd. Dit is naast het voor Bakker Barendrecht geserveerde perceel.

Advertenties uit de krant