Afbeelding

ZorgMies-kantoor gestart

Algemeen

BARENDRECHT - ZorgMies regio Barendrecht heeft onlangs opnieuw haar deuren geopend onder leiding van Lynda van den Ouden. Nederland telt 2,9 miljoen mensen van 65 jaar en ouder. Meer dan de helft van hen is alleenstaand en vaak eenzaam. Niemand hoeft eenzaam te zijn, is de overtuiging van ZorgMies Nederland.

Lynda: ,,Er zijn genoeg mensen die het heerlijk vinden om ouderen een leuke dag te bezorgen. Dat zijn onze mensen; de ZorgMiesen. Een ZorgMies doet bijvoorbeeld boodschappen, kookt, helpt met huishoudelijk werk of werkt mee in de tuin. Een bezoekje aan het theater, een gezellige wandeling maken, samen de krant uitpluizen of lekker zwemmen".

,,Medische zorg verlenen we niet. Wij zijn juist een aanvulling daarop. We doen de dingen waar de reguliere thuiszorg geen tijd meer voor heeft, zoals het kopje koffie, het praatje, het persoonlijke contact. We zoeken naar de perfecte match tussen de cliënt en de ZorgMies. Onze ZorgMiesen hebben levenservaring, willen graag zorgen, zijn inlevend en kunnen een goed gesprek voeren."

Lynda van den Ouden woont in Barendrecht. Ze vertelt: ,,Al jaren volgde ik geboeid de werkzaamheden van ZorgMies Nederland, dromend hoe ik dit werk zou kunnen inpassen in mijn leven en woonplaats. Per januari was regio Barendrecht vrij. Ik zag dit als voorbestemd."

Kijk voor meer informatie op www.zorgmies.nl of bel met Lynda van den Ouden via 06-14116980.

Advertenties uit de krant