Afbeelding

Beursvloer Barendrecht

Algemeen

BARENDRECHT - Burgemeester Van Belzen geeft donderdag 7 maart om 16.30 uur het startschot voor Beursvloer Barendrecht. Bedrijven, scholen en stichtingen kunnen elkaar daar vinden in vraag en aanbod, zonder dat er een cent wordt gewisseld.

Linda Sanders van de Barendrechtse Uitdaging: ,,Voortbordurend op het succes van vorig jaar, verwachten we weer prachtige matches te maken waar Barendrecht mooier van wordt". Een korte impressie van de matches van vorig jaar: van schilderwerk bij Humanitas tot trainingen mindfulness op scholen en een meubeldans voor diverse stichtingen.

Bedrijven en lokale maatschappelijke organisaties kunnen elkaar weer ontmoeten bij Makro via Zeemanstraat 2. De hulpvragen variëren van het beschikbaar stellen van een vergaderruimte tot het verlenen van juridisch of commercieel advies. De maatschappelijke organisaties gaan actief op zoek naar bedrijven die hun hulpvraag kunnen oplossen.

Meer informatie via barendrechtseuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer of bij Linda Sanders via info@barendrechtseuitdaging.nl en 0653697475.

Advertenties uit de krant