Afbeelding

CityKids opent nieuwe vestiging

Algemeen

BARENDRECHT – Wethouder Reshma Roopram opent donderdag 7 maart om 15.30 uur CityKids Barendrecht. Naast de opening wordt ook de nieuwe Snoezelkamer in gebruik genomen. Deze kamer is mogelijk gemaakt door Stichting Pallieter.

CityKids is een Medische Kindzorg instelling. Er wordt momenteel op drie groepen pedagogische ontwikkelzorg geboden aan kinderen van het verpleegkundig kinderdagverblijf en het kinderdagcentrum, in de leeftijd van nul tot twaalf jaar. De groepen zijn ingedeeld aan de hand van de ontwikkelingsmogelijkheden en behoeften van het kind.

Directeur Maritza Russel: ,,Kinderen worden voorbereid op school. Er wordt gekeken welke educatieve en sociale vaardigheden nodig zijn voor het kind. Er is eveneens een groep waar kinderen behoefte hebben aan een duidelijke vaste structuur, sensomotorisch leren en het bevorderen van zelfredzaamheid en er is een groep voor kinderen die baat hebben bij een prikkelvrije omgeving en behoefte aan beleveringsgericht leren".

Samen met regulier kinderdagverblijf Kibeo en Daltonschool De Zeppelin vormt de locatie in Kindcentrum Nova. CityKids is een Medische Kindzorg instelling en heeft diverse specialiteiten, namelijk het verpleegkundig kinderdagverblijf (VKDV), het kinderdagcentrum (KDC), kinderthuiszorg, praktisch pedagogische gezinsbegeleiding (PPG) en begeleid en beschermd wonen. Meer informatie is te vinden op www.mkdvcitykids.nl.

Advertenties uit de krant