Afbeelding

Nieuws uit De Dierenstee

Algemeen

NUMANDSDORP - In De Dierenstee wachten momenteel twee katers met een vrij pittig karakter op een nieuw thuis. Beiden zijn na een uitwisseling in De Dierenstee terechtgekomen. Hiermee hoopt men de kans op plaatsing te vergroten, al zal dat voor deze twee katers alsnog vrij lastig worden.

Een van hen is de ruim twee jaar oude Jon Snow. Zijn naam is net zo bijzonder als zijn karakter, want Jon Snow is een stoere kater die niet met zich laat sollen. Over zijn achtergrond is niet veel bekend, Jon Snow werd zwervend aangetroffen. Omdat er niets van het verleden van deze prachtige kater bekend is, is het lastig zijn pittige gedrag te verklaren.

Aan de ene kant is Jon Snow een lieve kater die het fijn vindt om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Dit kan echter ineens omslaan. Dan haalt Jon Snow uit of hangt hij in je been. Hij is daarnaast erg energiek en raakt snel gefrustreerd als hij zijn energie niet kwijt kan. In zijn gedrag is Jon Snow dus erg onvoorspelbaar. Daarom wordt hij niet bij kinderen geplaatst. Richting andere katten reageert Jon Snow wisselend. De voorkeur gaat uit naar een plek waar hij de enige kat is. Die plek hoeft geen echte thuissituatie te zijn. Hij is geen typische huiskat. Wild is hij ook niet, maar toch lijkt een boerderij of soortgelijke plek de beste optie te zijn voor Jon Snow. Een plek waar hij zijn energie kwijt kan en waar niet teveel van hem wordt gevraagd. Wie kan hem dat bieden?

Dierenopvangcentrum De Dierenstee, Groene Kruisweg 14a, 3281 KB Numansdorp, 0186-655150, info@dierenstee.nl, www.dierenstee.nl. Openingstijden: maandag van 11 tot 15 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 11 tot 15.30 uur.

Advertenties uit de krant