Afbeelding

Winterfeest blijft een succes

Algemeen

RIJSOORD - Een zaterdagmiddag zonder voetbal. Desondanks een bomvolle kantine bij V.V. Rijsoord. Het Winterfeest, bestemd voor verstandelijk beperkten, blijkt nog steeds een succes. Er waren weer meer bezoekers dan bij vorige edities.

De in Tiroler tenue gestoken locoburgemeester Henk van Os opende het feest. Na zijn toespraak barstte onder leiding van de Dellenoy Brothers het feest los. Het plezier was van de gezichten van de doelgroep af te lezen. Iedereen kwam de dansvloer op. En mocht het lopen wat moeizaam gaan, dan zorgden de begeleiders ervoor dat iedereen ook met een rolstoel goed kon bewegen.

Zoals gebruikelijk was iedereen verkleed. Gezichtskunstenares Marina van der Stelt fleurde de gezichten nog extra open. Er stonden lange rijen. Dansen maakt hongerig. Daarom waren er gehaktballetjes, pannenkoeken, ijsjes, beschikbaar gesteld door sponsoren.

Als afsluiting was de verkiezing tot de mooist verklede bezoeker. Henk Dorst (1) werd in het  zonnetje gezet als Prins Alaaf, Phonne Brand (2) als Minnie Mouse en Michel Kerken (3) als de Gouden Man.

Het vijftiende Winterfeest wordt zaterdag 22 februari 2020  gehouden. De organisatie dankt alle sponsoren voor hun steun en alle vrijwilligers voor hun inzet.

Advertenties uit de krant