Afbeelding

William Vat in gesprek over scheiden

Algemeen

BARENDRECHT - William Vat en Marijke Vermaas gaan op Exxact Barendrecht donderdag 7 maart van 20 tot 21 uur in gesprek over scheiden. Het aantal scheidingen ligt in Nederland al jaren rond de 30.000 per jaar. In Nederland is echtscheiding alleen mogelijk als de verbintenis duurzaam is ontwricht. William en Marijke gaan in gesprek met scheidingscoach Carolien Roobol van Succesvol Scheiden Rijnmond-Barendrecht. Carolien vertelt over succesvol scheiden. ,,Stel je eens voor dat je zonder strijd en voortdurende conflicten weer met je ex-partner zou kunnen communiceren, dat je zonder spanning in elkaars nabijheid kunt zijn, dat je kinderen profiteren van de ontspannen en gemakkelijke omgang tussen hun ouders. Hoe zou dat zijn?''

Luisteraars kunnen Carolien Roobol in de uitzending live vragen stellen. Dat kan door tussen 20 en 21 uur te bellen naar de radiostudio via 0180-621112. In deze uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de oude sixties Soul en Americana music.

Exxact Live 'William Vat in gesprek met...' is te beluisteren op 106.4 in de ether, 105.9 op de kabel en via www.exxact.nl.

Advertenties uit de krant