Afbeelding

Doe mee met project Money Maker

Algemeen

BARENDRECHT – Barendrechtse jongeren tussen de 16 en 24 jaar die op zoek zijn naar meer grip op hun financiën en/of op zoek zijn naar een bijbaan, kunnen meedoen met project Money Maker. De Jonge Krijger voert in opdracht van de gemeente dit project uit. Jongeren die op zoek zijn naar een bijbaan en wel wat hulp kunnen gebruiken bij het inzichtelijk maken van de financiën, kunnen zich aanmelden.

Door middel van een-op-een-coaching wordt gewerkt aan het zoeken naar een passende bijbaan, solliciteren en het inzichtelijk maken van de financiën. Tijdens de coaching zoeken gaan jongeren kosteloos samen met een coach op zoek naar een bijbaan die bij hen past, het maken van een cv, het oefenen van een sollicitatiegesprek en gaan daarnaast aan de slag met hun financiën.

Wie zichzelf herkent of iemand kent die voldoet aan de voorwaarden, kan contact opnemen met coach Jeroen van De Jonge Krijger via jeroen@jongekrijger.nl of 0647103361. Samen met de coach gaan deelnemers aan de slag om een 'Money Maker' te worden.

Advertenties uit de krant