Afbeelding

Nieuwe Alpha-cursus van start

Algemeen

BARENDRECHT - Ontmoeten, vragen en ontdekken, dat kan bij Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof, die ook in Barendrecht wordt aangeboden. Op 26 maart gaat er een Alpha van start. In negen interactieve bijeenkomsten ontdekken deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een maaltijd, een moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de deelnemers naar een kort verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal, waarover deelnemers doorpraten in kleine groepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19 tot 22 uur in 'de Zorgnijverij' aan Arnhemseweg 27 in Barendrecht. Jong of oud, gelovig of niet-gelovig, iedereen is welkom. Alpha geeft de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor alle vragen.

Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl, mail naar contact@everydaychurch.nu, bel met Wout op 0622436473 of Wendelmoet op 0647804077.

Advertenties uit de krant