Afbeelding

Barendrechtse Beursvloer 2019 verdubbelt

Algemeen

BARENDRECHT - Na een hartelijk welkom van gastheer Barend Vervat opende ambassadeur burgemeester Van Belzen vorige week donderdag de Beursvloer met een gongslag. De 75 bedrijven en maatschappelijke organisaties gingen op een energieke, geanimeerde manier met elkaar in gesprek.

De Beursvloer, gehouden op het netwerkplein van Makro Barendrecht, had zichzelf beloofd dat alle vragen en aanbiedingen binnen de twee uur uitgewisseld zouden worden. Chrétienne Winkels, één van de spreekstalmeesters, deed op de vraag van Jos Vis de voorspelling van 65 matches. Opschieten geblazen! Iedereen was er met een helder doel: zijn vraag bij het juiste bedrijf onder de aandacht brengen en/of zijn aanbod bij de juiste maatschappelijke organisatie brengen.

Het gonsde van enthousiaste kennismakingen en uitwisselingen, die vaak eindigden in een afspraak, toezegging of zelfs match. De matches werden zorgvuldig vastgelegd door notaris Martin Tempelaar van Notariskantoor Groenveld en van Houdt.

PopkoorJ2Sing Barendrecht, dat voor de gongslag al een swingend optreden gaf, sloot de Beursvloer af met 'Wonder Woman'.

Enkele leerlingen van Focus Beroepsacademie speelden een rol in de bediening en boden helpende handen. Om de matches binnen de beschikbare tijd rond te krijgen, hebben de hoekmannen en -vrouwen zich flink ingezet. De voorspelling kwam uit: er waren ruim zestig matches. Daarnaast zijn er vele contacten gelegd met vaak de afspraak voor een vervolg. De ervaring leert dat daaruit nog vele matches voortkomen.

Een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar zal ruimschoots worden gehaald. De Barendrechtse Uitdaging is trots zoveel mensen op de been te hebben gebracht met het gezamenlijke doel de Barendrechtse samenleving een stukje mooier te maken. Zie voor meer informatie www.barendrechtseuitdaging.nl.

Advertenties uit de krant