Afbeelding

Rolstoelracen en speeddaten

Algemeen

BARENDRECHT - Stichting IJsselmonde-Oost neemt weer deel aan de Week van de Zorg. Dan is het voor mensen die om wat voor reden dan ook interesse hebben in de zorg, mogelijk op een laagdrempelige manier kennis maken met zorgorganisaties in de buurt. Voor deze mensen organiseert Stichting IJsselmonde-Oost tussen maandag 11 en vrijdag 15 maart twee activiteiten.

Woensdag 13 maart is er een open dag op locatie De Bun (Karper 37) in Ridderkerk. Van 14 tot 17 uur is iedereen welkom om kennis te maken met de stichting, medewerkers en cliënten. Er zijn dan diverse activiteiten, van een rolstoelrace tot het versieren van cupcakes en het spelen van spelletjes. Ook zal er een rondleiding zijn door het complex en zal er veel gelegenheid zijn tot het stellen van vragen.

Donderdag 14 maart houdt de stichting een speeddate-event in het Tuinhuis (Kruidentuin 6a) in Barendrecht van 15 tot 17 uur. Iedereen die interesse heeft in een baan of vrijwilligerswerk in de zorg, is welkom om kennis te komen maken. In korte gesprekjes – speeddates - kunnen mensen onder het genot van een kop thee of koffie en wat lekkers kennismaken met het werkveld, de cliënten, de medewerkers en de organisatie. Het Tuinhuis is een van de locaties waar arbeidsmatige dagbesteding wordt aangeboden, in de vorm van een lunchroom.

Zie voor meer informatie www.ijsselmonde-oost.nl.

Advertenties uit de krant