Afbeelding

Autowasactie en open repetitie

Algemeen

BARENDRECHT - De jaarlijkse autowasactie van I.J.E. Rotterdam vindt plaats op zaterdag 6 april. Auto's die toe zijn aan een wasbeurt van binnen en/of van buiten, kunnen tussen 10 en 17 uur gewassen worden bij de Triomfatorkerk aan Gebroken Meeldijk 150 in Barendrecht.

De volgende prijzen worden gehanteerd: het wassen van de binnenkant of buitenkant kost 7,50 euro. Het wassen van de binnen- én buitenkant kost tien euro. Busjes kunnen ook worden gebracht. De prijzen zijn dan voor de binnenkant of buitenkant tien euro en voor de binnen- én buitenkant vijftien euro. Bij slecht weer staat op de Facebookpagina van I.J.E. of de autowasactie doorgaat.

I.J.E. Rotterdam houdt zondag 7 april een open repetitie. Iedereen tussen de veertien en dertig jaar is welkom. I.J.E. is een enthousiaste, actieve vereniging die op zondag van 19 tot 20.15 uur in de Triomfatorkerk repeteert. Naast zingen worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Na de repetitie is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje na te praten. Wie liever een keer komt luisteren is zondag 24 maart om 10 uur welkom in Carnisse Haven in Barendrecht. Ook is zondag 21 april om 19 uur een Paasmeeting in de Triomfatorkerk.

Advertenties uit de krant