Afbeelding

EVB zaterdag naar Nieuweland

Algemeen

BARENDRECHT - De verkiezingen voor Provinciale Staten en Waterschap Hollandse Delta zijn achter de rug, dus het is voor EVB hoog tijd voor de eigen gemeente. Na bezoeken aan Riederhoek, Paddewei en Vrijenburg bezoekt Echt voor Barendrecht zaterdag 23 maart een deel van de wijk Nieuweland.

Een team os onder het motto 'De wijken in' tussen 10 en 12 uur present in Nieuweland 2 en 3. EVB vindt namelijk dat bij een goed werkende lokale democratie inwoners zich gehoord en betrokken voelen bij besluitvorming

Nieuweland, kwam tot stand in de periode 1990-1998. Een wijk met behoorlijk wat faciliteiten en voorzieningen. Maar er is altijd wat te verbeteren. Verkeersveiligheid, onkruidoverlast, geluidsoverlast van de A29 en onderhoud van de buitenruimte waren bij het bezoek in 2017 nadrukkelijke thema's. Over deze en andere onderwerpen wil EVB graag met de inwoners in gesprek.

Er zal worden aangebeld, maar inwoners kunnen ook zelf op gesprek komen in en om de bus, die geparkeerd wordt aan de Klavecimbelweg, vlakbij het winkelcentrum.

Advertenties uit de krant