Afbeelding

Meeste bezoekers bij Bohemian Rhapsody sing-a-long

Algemeen

BARENDRECHT - Om te vieren dat Bohemian Rhapsody in Nederland al meer dan 2 miljoen bezoekers heeft gehad, vertoonde theater Het Kruispunt woensdag 13 maart een speciale sing-a-long-voorstelling van Bohemian Rhapsody. Het Barendrechtse theater heeft deze dag de meeste bezoekers van heel Nederland mogen ontvangen. Het publiek zong alle Queen-klassiekers mee in de zaal.

De sing-a-long werd 13 maart landelijk vertoond. Distributeur Warner Bros heeft laten weten dat Het Kruispunt het hoogste aantal bezoekers van heel Nederland (zowel bioscopen als filmtheaters) heeft ontvangen. In totaal waren er ruim 1.500 bezoekers in het Barendrechtse theater.

De film is een verpletterende ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. De film volgt zowel de snelle opkomst van de band aan de hand van hun iconische liedjes en revolutionaire geluid. Theater Het Kruispunt vertoont elke dinsdagmiddag en -avond een veelzijdig filmaanbod. Kaskrakers uit Hollywood, Nederlandse bestsellers, jeugdfilms en internationale parels die te zien waren op diverse filmfestivals. Meer informatie en het complete filmaanbod zijn te vinden op www.theaterhetkruispunt.nl/films.

Advertenties uit de krant