Afbeelding
ADVERTORIAL

Lincks Personal Recruitment 'Onze passie is verbinden!'

Algemeen

Met ruim elf jaar ervaring in de Hoeksche Waard een gevestigde naam in de regio én
sinds kort ook actief vanuit een tweede kantoor in Barendrecht:

Bent u als werkgever op zoek naar nieuw talent voor uw organisatie? Of bent u juist op zoek naar een andere job? Links Personal Recruitment zorgt voor verbinding tussen klant en kandidaat en bemiddelt naar een vaste baan. Dat doet zij al sinds 2007 en de organisatie groeit nog steeds. Wat is het geheim?

Het team van Lincks heeft in de loop der jaren bewezen goed werk te leveren; opdrachtgevers en werkzoekenden hebben vertrouwen in hun professionele en persoonlijke aanpak. "Als je oprecht geïnteresseerd, betrokken en enthousiast bent, en altijd je uiterste best doet om partijen bij elkaar te brengen, levert het resultaat op. 'Verbinden' is hier niet zomaar een kreet, het is echt de passie van ons allemaal", vertelt directeur/eigenaar Mireille Prooi. Het afgelopen jaar vonden meer dan 230 kandidaten een baan via Lincks en hiermee ruim 100 bedrijven een of meerdere nieuwe collega's.

Businesspartner
Lincks bemiddelt voor kandidaten vanaf mbo+ niveau en is actief in een grote diversiteit van beroepsgroepen en branches. Van sales, commercie en finance tot IT, logistiek en food. En alles daartussenin. "In deze regio zijn veel mooie bedrijven gevestigd waar we graag mee samenwerken. Veel klanten zien ons echt als hun vaste businesspartner. Onlangs mochten we voor een bedrijf het complete personeelsbestand invullen. Van de mbo-functies tot alle managementrollen, in totaal zo'n veertig vacatures. Dat is natuurlijk een geweldige uitdaging om mee aan de slag te gaan, super om daar een succes van te maken! Een groot voordeel is dat Lincks als enige werving- en selectiebureau in de Hoekse Waard over een groot en uniek kandidatennetwerk beschikt. Wij kunnen dan ook snel de juiste doelgroep bereiken. Daarnaast hebben we eind 2018 ook een vestiging geopend in Barendrecht om voor onze kandidaten nog beter bereikbaar te zijn."

Tijd en aandacht
In de huidige arbeidsmarkt is kennis en expertise van groot belang om de juiste kandidaat te bereiken. Mireille: "Wij kunnen onze klanten volledig ontzorgen in het hele proces rondom werving en selectie. Om het bedrijf en de functie goed te doorgronden, gaan wij eerst met elkaar in gesprek. Dit voortraject is belangrijk, je wilt niet alleen de beste kandidaat vinden maar ook iemand die echt op zijn plek is binnen het bedrijf."  
Binnen het team van Lincks heeft iedere medewerker een eigen specialisme waardoor iedere klant op maat bediend kan worden. "Voor elke vacature wordt een recruitmentplan opgesteld, hierin kijken we op basis van data waar de doelgroep zich bevindt en met welke online en offline kanalen deze te bereiken is. In dit plan is natuurlijk de vacaturetekst een belangrijk onderdeel, maar ook de inzet van een proactieve zoektocht." Lincks is gespecialiseerd in recruitment van de juiste medewerkers en geeft advies over de aanname. "Het houdt echter niet op bij de indiensttreding. Ook nadat de werknemer is gestart, houden we contact en blijven we de voortgang monitoren."

Maatschappelijk betrokken
Mireille: "Voor een bedrijf is het belangrijk om ook maatschappelijk een steentje bij te dragen, vind ik. Zo heeft Lincks de koelwagen van de Voedselbank geadopteerd, heb je hem al met ons roze logo erop rond zien rijden in de regio? Daarnaast sponsoren we verschillende sportteams, waaronder een Barendrechts zaalvoetbalteam!"

Afbeelding

Advertenties uit de krant