<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Waar ken ik jou van?

Marian van der Tholen (50)

Waar kennen we jou van?

Ik ben coördinator van de activiteiten en toernooien van BVV Barendrecht. Ik doe dat nu zo'n dertien jaar. Super leuk om te doen. Ik houd van kinderen en van organiseren, dus een mooie combinatie. Ik was ook vierenhalf jaar overblijfcoördinator op Hof van Maxima. Daar ben ik in februari mee gestopt, mede doordat ik een nieuwe baan heb bij Optimaal Talent in Oud-Beijerland. En in het verleden zat ik in de ouderraad van Het Kompas. Daarnaast doe ik drie keer per week aan zumba bij Fit for Free en ik ben geboren en getogen in Barendrecht. Mijn jeugd bracht ik door aan De Kreek.

Hoe is jouw gezinssituatie?

Pieter en ik zijn 29 jaar getrouwd. We hebben drie zonen. Danny is 22 jaar, Niels 18 jaar en Björn 16 jaar.

Wat is je mooiste jeugdherinnering?

Ik kan me een winter herinneren dat we op straat konden schaatsen. En die eindeloze zomers met altijd warm weer die we doorbrachten in het Waal- en Weidebad in Heerjansdam. In mijn herinneringen waren de zomers altijd warm en de winters koud.

Waar word je gelukkig van?

Als de zon schijnt. Ik ben sowieso een blije geest. Je zal mij niet snel chagrijnig zien. Ik word ook gelukkig van haken. Ik ben op dit moment een deken aan het maken.

Nog meer hobby's?

Heel veel, maar ik heb er niet genoeg tijd voor. Ik vind kaarten maken leuk om te doen en diamond painting. En lezen.

Waar ben je verdrietig om geweest?

Mijn moeder overleed drieënhalf jaar geleden op 71-jarige leeftijd na een ziekbed.

Welke toekomstdromen heb je nog?

Reizen. Er is nog zoveel dat ik zou willen zien. Nieuw-Zeeland, China. Andere culturen leren kennen. Deze zomer gaan we met het gezin een rondreis door Amerika maken. Enorm leuk.

Hoe zouden je vrienden jou omschrijven?

Vrolijk en spontaan en ze weten dat ik altijd help als er wat te organiseren valt.

Hoe sta je 's morgens op?

De wekker gaat om 6.45 uur. Eerst krijgen de katten Sammie en Noekie aandacht en daarna ontbijt ik.

Welke verleiding kan je niet weerstaan?

Wol kopen. Als ik in een winkel kom waar ze wol verkopen, vind ik het lastig om te laten liggen. Eigenlijk zou ik dat niet meer moeten doen, want ik heb een kast vol wol.

Wat is je guilty pleasure?

Ik ben nieuwsgierig. Als ik een traumahelikopter hoor, wil ik graag weten wat er is gebeurd. (Lachend) En ik kan ook wel uit het keukenraam gluren.

Wat zijn je angsten?

Claustrofobie. Een lift gaat nog net, maar in een sauna voel ik me onprettig. Het idee dat die deur bijvoorbeeld niet meer open kan.

Wat vind je stom?

Mensen die zich beter voordoen dan ze zijn. Van die opscheppers. En mensen die elkaar niets gunnen en alleen maar met zichzelf bezig zijn.

Wat heb je geleerd van je moeder?

Eerlijkheid.

Waar kijk je naar op televisie?

Ik houd van misdaadseries- en films. Er wordt veel voetbal gekeken hier in huis. Dan kijk ik gezellig mee. De Olympische Spelen vind ik ook leuk om te kijken.

Wat zou je aan jezelf willen veranderen?

Iets minder perfectionistisch zou fijn zijn. Het zou me veel tijd schelen. De ene keer lukt het me beter dan de andere keer. En geduldiger. Dat is ook een eigenschap die ik wel zou willen hebben.

Wie heb je voor het laatst gebeld?

KPN. Mijn zoons telefoon werd op school gestolen. Zijn abonnement loopt over twee weken af en dan mag hij een nieuw toestel uitzoeken. Maar KPN weigert mee te werken om eerder een nieuw toestel te geven.

Wat is je favoriete quote?

Geef niet op.

Wil je nog iets toevoegen?

Help mensen waar nodig. En denk niet alleen maar jezelf. We kunnen het met elkaar dan een stuk gezelliger maken.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>