Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto: DANNY VAN DER SLUIJS

30 seconds Open Kampioenschap

BARENDRECHT/ALBRANDSWAARD – Na eerdere succesvolle edities kan men op woensdag 17 april ook in deze regio meespelen met het 30 seconds open kampioenschap. Het pijlsnelle partyspel samen met vrienden en collega's bij restaurant Tasman in Poortugaal.

Jeroen Citroen is de organisator van het evenement en is super enthousiast. ,,Bij de vorige edities zaten we binnen drie dagen helemaal vol", vertelt hij. ,,Het bordspel is ontzettend populair." Jeroen bedacht de open kampioenschappen afgelopen december en in februari vond de eerste editie plaats in Spijkenisse. Daar was het een enorm succes en de meeste teams schreven zich direct weer in voor de tweede editie. Jeroen ging contacten zoeken met andere gemeentes. Zo kwam hij ook bij Albel Tasman terecht. Op woensdag 17 april zal de eerste editie plaatsvinden en ook de tweede editie staat al gepland op 22 mei. Men kan zich aanmelden in een team van twee tot vijf personen. ,,Omdat je tegen andere teams speelt, leer je tijdens zo'n avond ook volop andere mensen kennen", vertelt Jeroen. De gezellige muziek zal de avond compleet maken.  

Aanmelden kan via www.jeroencitroen.nl/aanmelden of de Facebookpagina van Jeroen Citroen Events of Tasman. Inschrijfgeld bedraagt 5 euro per persoon. De winnaar krijgt een weekendje weg met het team in een Landal Greenpark.  

Meer berichten