Afbeelding

Podium Vis

Algemeen

BARENDRECHT – Jos Vis brengt dinsdag 16 april weer een aflevering van Podium Vis op Exxact Barendrecht. Tussen 20 en 21 uur ontvangt Jos op de cascade in Het Kruispunt zes talentvolle DJ's. Onder leiding van DJ Toon Vengossie volgen zij een DJ-cursus bij CultuurLocaal. DJ's Kevin, Ian, Vin, Joshua, Noah en Ramses gaven onlangs een concert in Eindhoven bij de Ibiza Xperience. Dinsdag geven ze een concert op de cascade. Iedereen die hen aan het werk wil zien, is welkom. De toegang is gratis.

Tussen 21 en 22 uur besteedt Jos aandacht aan complexe echtscheidingen. De aanleiding is het tv-programma Kruispunt op NPO 2 van zondag 10 maart. Daarin was Sandra Kok uit Barendrecht te gast. Zij pleit voor een 'Scheidingloket' in elke gemeente, waar net gescheiden ouders met al hun vragen terecht kunnen. Zo kan voorkomen worden dat kinderen de dupe worden.

Ook Winnie Hofland en Reshma Roopram zijn in de studio aanwezig. Zij zullen hun ervaringen rond dit onderwerp vertellen en aangeven of een Scheidingloket volgens hen mogelijk en de oplossing is.

Podium Vis is iedere dinsdag van 20 tot 22 uur te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, via exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Advertenties uit de krant