Afbeelding

I.J.E. Rotterdam

Algemeen

BARENDRECHT - Het I.J.E.-koor houdt weer een sinaasappelactie. De opbrengst van de verse perssinaasappels komt geheel ten goede aan het werk van de vereniging.

Het I.J.E.-koor is een christelijk koor dat bestaat uit ruim 45 jongeren tussen de veertien en dertig jaar. Jaarlijks zingen zij in verschillende diensten, organiseren zij mede de Dorpskerstzang en willen zij zich inzetten voor anderen.

Men kan de sinaasappels in drie hoeveelheden bestellen. Een zakje van tien sinaasappels voor 2,50 euro, een zak met dertig sinaasappels voor 6,50 euro of een kist met ongeveer honderd sinaasappels voor 16,50 euro. Bestellen kan via de koorleden of door een mail te sturen naar info@ije-rotterdam.nl. De bestellingen kunnen zondag 21 april worden afgehaald tussen 20.30 en 21 uur bij de Triomfatorkerk aan Gebroken Meeldijk 150. Of ze worden via koorleden thuisbezorgd. Men wordt gevraagd om contant te betalen.

Op Koningsdag is het koor te vinden op de vrijmarkt in Barendrecht, waar jus d'orange wordt verkocht. Iedereen is daar welkom. Net als bij de Paasmeeting op zondag 21 april in de Triomfatorkerk. Die begint om 19 uur en heeft als thema 'Faithfulness'. Er wordt medewerking verleend door de I.J.E.- band onder leiding van Theo Barendrecht en spreker R.J. van Amstel uit Rotterdam. 

Advertenties uit de krant