Afbeelding

Harmonie treedt op

zaterdag 4 mei 2019 19:00

BARENDRECHT - Harmonie Barendrecht geeft een aantal optredens op 27 april en 4 mei. Onder meer aan de aubade op Koningsdag, die wordt gehouden in de Dorpskerk. Er is net als vorig jaar een directe beeldverbinding vanaf het grasveld naar de kerk. Zo is te zien hoe scoutinggroepen de vlag zullen hijsen.

Het JeugdOrkest levert een instrumentale bijdrage aan de aubade. Op Koningsdag is iedereen om 9 uur welkom voor het zingen van traditionele en eigentijdse volksliederen. Een aantal kinderen van Kids Bizz zal een gastoptreden verzorgen.

Dezelfde dag zal het HarmonieOrkest gewoontegetrouw in een besloten setting spelen in Borgstede, om de bewoners ook Koningsdag te laten beleven. Vrijdag 4 mei speelt het Harmonieorkest tijdens de dodenherdenking bij het monument voor de Dorpskerk. Aanvang 19 uur. Het traditionele concert van Dag- en JeugdOrkest op 5 mei zal dit jaar geen doorgang vinden.

Meer informatie via www.harmoniebarendrecht.nl en bij secretaris Maria Prooi via 0642412638 of secretaris@harmoniebarendrecht.nl.