<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo deschakelbarendrecht.nl

Lions-event 'No more waste'

BARENDRECHT - Aangespoord door het succes van vorig jaar houdt Lionsclub IJsselmonde een tweede thema-avond over duurzaam leven, op maandag 13 mei. De avond 'No more Waste' richt zich op het tweede leven dat gebruikte materialen en afval kunnen krijgen.

Hoe maken we grondstoffen uit ons afval en bereiken we een situatie dat 'al' ons afval nuttig wordt hergebruikt? In een viertal korte, praktische workshops vertellen moderne ondernemers hoe zij dat doen en wat hun concrete plannen voor de toekomst zijn.

Het team van Hofstede De Paradijshoeve zal de aanwezigen gedurende de avond verwennen met culinaire verrassingen die meehelpen een duurzame toekomst ook op gebied van eten en drinken in te vullen. De gasten maken kennis met amuses, 'vergeten groentes', met verantwoorde drankjes en gerechten.

Zo ontstaat een avond waarin, onder het genot van het aangename, de uitdagingen voor het voetlicht worden gebracht die er liggen voor producenten, handel, consumenten en overheden om uiteindelijk te bereiken dat afval niet meer bestaat.

Aanmelden voor 'No more Waste' kan nog via ijsselmonde@lions.nl. Meedoen kan voor dertig euro. De thema-avond begint om 18.30 en duurt tot ongeveer 22.30 uur. Locatie is De Paradijshoeve in Ridderkerk.

Lions Club IJsselmonde is vooral actief in Barendrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Belangstellenden zijn welkom eens wat sfeer te komen proeven. Neem vooraf contact op via alfred@koolcc.nl. Zie ook www.ijsselmonde.lions.nl.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221964&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221965&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13537354&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=deschakelbarendrecht.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=299" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>