Afbeelding

In gesprek met bewuste ouders

Algemeen

BARENDRECHT - William Vat gaat op donderdag 18 april van 20 tot 21 uur bij radio Exxact Barendrecht in gesprek met bewuste ouders uit Barendrecht. Hij praat met hen over duurzaam en bewust opvoeden.

William over het onderwerp: ,,Duurzaamheid speelt een belangrijke rol in de toekomst van onze kinderen. Duurzaam hoeft niet moeilijk te zijn en betekent niet dat je meteen zelfvoorzienend moet gaan wonen. Maar alle beetjes helpen om een leefbare wereld achter te laten voor onze kinderen en kleinkinderen.'' Daarover gaat hij in de uitzending in gesprek met Susanne Blomsteel en Marjolein Streur van BijMaMa magazine. Deze Barendrechtse moeders zijn bloggers die over alle facetten van het leven als moeder vertellen. Luisteraars die een vraag voor de BijMaMa-dames hebben, kunnen tijdens de uitzending bellen de radio via 0180-621112. 

In deze uitzending staat de muziekkeuze in het teken van de Motown Soul en Americana music. Exxact Live William Vat in gesprek met... is te beluisteren via 106.4 in de ether, 105.9 op de kabel en via www.exxact.nl.

Advertenties uit de krant