Afbeelding

Nieuws van stichting Rolf

Algemeen

BARENDRECHT – Na de succesvolle start van de Rolf Route vorig jaar juni in gemeente Albrandswaard, wordt er nu aan een uitbreiding van de wandel- en fietsroute gewerkt. De wandelroute is een initiatief van Wim Pelikaan en zal starten vanaf het station van Barendecht.

In de polders en grondgebieden van gemeente Barendrecht wordt hard gewerkt aan een uitbreiding van ongeveer achttien kilometer fietsroute. Dit doet stichting Rolf in samenwerking met gemeente Barendrecht, Historische Vereniging Barendrecht en de archeologische organisatie BOOR. De opening van de uitgebreide route staat gepland net na de zomervakantie.

Tevens zal er halverwege dit jaar een presentatie plaatsvinden van het eerste Rolfverhaal. Dit wordt een serie van drie boeken over het zwervertje Rolf en al zijn belevenissen in de jaren 1200 tot 1300 in deze regio. Later dit jaar zal bekend worden waar de boeken te koop zijn.

De lessen van de website van stichting Rolf worden veelvuldig gebruikt op de scholen in Albrandswaard en Barendrecht en de wandel- en fietsroute wordt goed gebruikt. Ook zal er binnenkort meer bekend worden over de musical. Wie een steentje wil bijdragen aan alle activiteiten van de stichting, kan op www.musicalrolf.nl meer informatie vinden.

Advertenties uit de krant