Afbeelding

Paasevent voor leerlingen Focus

Algemeen

BARENDRECHT - De dag voor Goede Vrijdag was er, voor het vierde jaar op een rij, een Paasevent voor de leerlingen van de Focus Beroepsacademie. Het evenement werd georganiseerd door Jeugd met een Opdracht Rijnmond in samenwerking met enkele leerkrachten van school.

Op eigentijdse wijze werd verteld wat christenen geloven en wat zij vieren met Pasen. Het werd een dynamisch geheel met hiphop, rap, een Freerunner, dramadans en diepzinnige momenten, waarbij stapsgewijs het verhaal van God en Jezus werd uitgelegd. 'God wil een relatie aangaan met jou', vertelde de gastheer. 'Maar hij zal jou nooit trekken in een relatie die je niet met hem wilt hebben. De keuze ligt bij jou'. De jongeren die zich aangesproken voelden door dit verhaal werden uitgenodigd symbolisch een spijker in een kruis te slaan. Achteraf waren er veel positieve reacties van de leerlingen.

Wie meer wil weten wordt uitgenodigd om een kijkje te nemen op www.alphanederland.org/try. Wie een gratis bijbel wil, kan mailen naar info@ywamrijnmond.org.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Advertenties uit de krant