Afbeelding

Oude Postkantoor open

zaterdag 4 mei 2019 10:00

HEERJANSDAM - Clubgebouw 'Het Oude Postkantoor' van Historisch Genootschap Heerjansdam is zaterdag 4 mei open voor belangstellenden. Bestuur en vrijwilligers zijn aanwezig om op vragen in te gaan over de geschiedenis van Heerjansdam.

Ook wie op zoek is naar Heerjansdamse familiewortels kan terecht. Men helpt bezoekers graag verder op weg met de familiestamboom. Dirk Oomsen kan met enkele klikken familiegegevens koppelen aan fotobestanden, waaronder familiefoto's en familiegrafmonumenten.

Wie nog geen Vriend van het Genootschap is, kan binnenkomen en zich laten verrassen. Tussen 10 en 12 uur is iedereen welkom. De koffie staat dan klaar met wat lekkers erbij. De maanden juni, juli en augustus is het genootschap met vakantie.

Op de hoogte blijven kan via het vernieuwde www.historisch-genootschap-heerjansdam.nl. contact opnemen kan via webmaster.hgh@outlook.com. In de aanbouw van het clubgebouw zijn als diorama in miniatuur enkele historische gebouwen van Heerjansdam te zien. Het clubgebouw staat aan de Vlasakkers in Heerjansdam, achter de historische Dorpskerk.