Afbeelding

Feestelijk optreden bij Clubkas Campagne

Algemeen

BARENDRECHT - In Theater Het Kruispunt traden woensdag 24 april zes jonge zangeressen van tien en elf jaar) van Kids-Bizz op. Ze zongen tijdens de uitreiking van de Clubkas Campagne van Rabobank. Het was een feest voor alle genodigden. Op deze avond werden namelijk cheques uitgereikt. Rabobank verdeelde op basis van stemmen van de leden een geldbedrag over alle deelnemers.

Cecilia, Florence, Kato, Noa, Puk en Vienna van Kids-Bizz werken onder leiding van zangpedagoog Monica Millar hard aan professioneel YouTube-promotiemateriaal. Dat kost natuurlijk wat, dus er wordt op allerlei manieren geld verzameld. Via de Clubkas Campagne ontvingen zij een bijdrage. Het publiek doneerde ook gul toen de pet nog eens rondging.

Het optreden was een succes. Deze groep had niet eerder opgetreden en het publiek reageerde bijzonder enthousiast. Stichting Kids-Bizz ondersteunt jong zangtalent en heeft als doel hen te begeleiden op (weg naar) professionele podia. Op www.kids-bizz.nl is hierover meer te lezen.

Advertenties uit de krant