Afbeelding

Lentefeest op Middeldijkerplein

Algemeen

BARENDRECHT - Voor het tweede jaar houdt Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en Omstreken in samenwerking met Humanitas DMH een Lentefeest. Het vindt zaterdag 11 mei plaats op het Middeldijkerplein. Het feest begint om 11 uur met koffie, thee en een koekje bij de winkel van Humanitas DMH. Wijkwethouder Tanja de Jonge verricht de opening.

Het thema van het Lentefeest is 'Duurzaamheid'. In het kader hiervan is er een volledig elektrische auto aanwezig en kan men informatie krijgen over duurzaam autorijden. Verder is er een stand van de Woonwijzerwinkel, die adviezen verstrekt over het verduurzamen van woningen. Gemeente Barendrecht is aanwezig met informatie over het Bruisende Hart van Carnisselande.

Kinderen kunnen zich laten schminken bij Kunstexpres Humanitas DMH. Zij kunnen ook creatief aan de slag met petflessen, waarvan allerlei dingen gemaakt kunnen worden. Zoals een beestje of bloempot, waar ze zelf zaadjes en plantjes in kunnen doen.

De muzikale omlijsting wordt verzorgd door meezingkoor 'Tranen met Tuiten'. Rond de middag wordt er gezorgd voor de inwendige mens met een hapje en een drankje. Gratis consumptiebonnen zijn verkrijgbaar bij de winkel van Humanitas. Omstreeks 14 uur loopt het feest ten einde.

Het Lentefeest wordt mogelijk gemaakt door: Buurt Bestuurt Middeldijkerplein en Omstreken; Humanitas DMH, Albert Heijn Carnisse Veste, Ikea Barendrecht, gemeente Barendrecht, Auto Indumij en Restaurant De Wensboom.

Advertenties uit de krant