Logo deschakelbarendrecht.nl

Vliegende start kaartverkoop theater

BARENDRECHT - Maandag 6 mei ging de verkoop van Theater Het Kruispunt voor seizoen 2019-2020 van start. Zowel online, telefonisch als live aan de balie. Na één middag stond de teller al op 10.000 verkochte kaarten.

Directeur Irene Pronk: ,,Geweldig om te zien hoeveel mensen afgelopen maandag in de rij stonden, zowel online als live in de foyer van Het Kruispunt, om kaartjes voor het nieuwe seizoen te bestellen. Onze eerste gast stond om 7.15 uur al op de stoep. We hopen dat deze tendens het hele seizoen doorzet, want dat zo veel mensen de kracht van live theater weer massaal omarmen, vind ik een absolute pluim voor mijn topteam en voor de hele branche. Theater leeft!"

Het programma telt ruim honderd voorstellingen: onder meer Tineke Schouten, Huub Stapel, Johan Derksen, Pepijn Gunneweg, Sara Kroos, Rob de Nijs, Martijn Fischer, Ton Kas, Gerard Cox, Micha Wertheim, Maarten van Rossem, Doornroosje de Musical, Kiki Schippers, Yentl & de Boer, The Magic of Jeans, Bureau Sport, Wim Kieft, De Verleiders Female, Ali B, Frank Boeijen, Veldhuis & Kemper, Juf Roos, Iris Hond, Ruben Hein, Jeroen van Merwijk, De Verleiders Female, Opvliegers 5, Rene van Meurs, Hadewych Minis, Henry van Loon, Viggo Waas, Het Groot Niet Te Vermijden, Stefano Keizers, Jon van Eerd, De Eddy Zoey Band, The Best of Britain, Pink Project, Ernst Bobbie en de Rest, Van Dik Hout en vele anderen.

Irene Pronk: ,,Maar we doen zoveel meer dan alleen theater. We zijn ook erg trots op ons filmprogramma. Iedere dinsdagmiddag- en avond vertonen we de beste films. In het nieuwe seizoen starten we met peuter-kleuterochtenden; theatervoorstellingen voor de allerkleinsten. We organiseren inleidingen, lezingen en cursussen. En we gaan op tour in Carnisselande. Geniet op zaterdag 25 mei aanstaande van jeugdtheatervoorstellingen in Bibliotheek Carnisselande en van heerlijke straatmuzikanten in Carnisse Veste tijdens Theater het Kruispunt on Tour. Last but not least: zet 14 september in de agenda, want dan openen we als jarig Kruispunt het nieuwe culturele seizoen met podia voor de deur en activiteiten in het gebouw."

Het complete programma is te vinden op www.theaterhetkruispunt.nl

Meer berichten