Logo deschakelbarendrecht.nl

Lenteconcert door BaerneKoor

BARENDRECHT - Het BaerneKoor geeft dinsdag 21 mei het jaarlijkse lenteconcert in de BaerneZaal, Buitenlandse Baan 1. Het programma is weer afwisselend. Zwei Herzen im Dreivierteltakt wordt afgewisseld met Four Waltzes van Dmitri Shostakovich. In musicalsfeer kan het publiek genieten van een selectie uit Les Miserables (Bring Him Home en On My Own) van Claude-Michel Schönberg. De finale bestaat uit drie liederen uit The Sound of Music.

Sopraan Mariët Kaasschieter levert een solistische bijdrage. Twee musici van CultuurLocaal spelen mee: dwarsfluitist Hanneke Meijer en klarinettist Monique Kruijdenberg. Dirigent Hans Cok maakte voor hen arrangementen bij de diverse koorwerken.

Het BaerneKoor zingt al vele jaren onder leiding van pianist en dirigent Hans Cok. Het koor betekent voor veel leden meer dan zomaar een ochtendje per week zingen. Ook het sociale contact is belangrijk voor de ruim vijftig leden.

Het concert op dinsdag 21 mei in de BaerneZaal begint om 10:30 uur (zaal open om 10:00 u). De toegangsprijs is € 5,00 inclusief koffie na afloop van het concert. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de zaal. www.cultuurlocaal.nl.

Meer berichten