Logo deschakelbarendrecht.nl

Fotowedstrijd bij HVB

BARENDRECHT - Historische Vereniging Barendrecht (HVB) houdt een fotowedstrijd rondom het ZomerFeest op zaterdag 29 juni. Het thema is 'Vervoersmiddelen'. Fotografen, jong en oud, worden uitgenodigd hun beste en meest recente foto in kleur of zwartwit in te brengen.

Er kunnen maximaal twee opnames worden ingezonden, elk met een resolutie van minimaal 1MB. Inzenden kan tot 15 juni via info@historischbarendrecht.nl onder vermelding van 'fotowedstrijd ZomerFeest.'

De hoofdprijs is een antieke (niet gerestaureerde) balgcamera. De overige foto's krijgen een eervolle vermelding bij de expositie. De winnende foto's zullen, met naamsvermelding, te zien zijn tijdens een expositie op het ZomerFeest. Die wordt gehouden bij HVB in het museum van d'Ouwe School.

Vakfotografen uit de regio beoordelen alle inzendingen. Over de uitslag is geen correspondentie mogelijk en de ingebrachte foto's blijven eigendom van HVB. HVB is te vinden aan Dorpsstraat 150 in Barendrecht. Zie ook www.historischbarendrecht.nl.

Meer berichten