Logo deschakelbarendrecht.nl

Kanjerbeker in Zwijndrecht beland

BARENDRECHT - De Barendrechtse Kanjerbeker is vrijdag overhandigd aan kanjer nummer 12: Christine Rouwendaal uit Zwijndrecht. Christine staat ondanks groot verdriet sterk in het leven en onderneemt allerlei dingen om anderen blij te maken. Lenny de Jonge, de elfde kanjer sinds de start van de actie in 2017, besloot dat de beker door moest naar Christine.

De Kanjerbeker is een initiatief van Verhalenvinder Babs Mouton uit Barendrecht. De actie is bedoeld om vrouwen trots te laten zijn op wie ze zijn en wat ze doen. De wisselbeker is via Brabant, Zuid-Holland, Groningen en diverse plaatsen in Zuid-Holland nu in Zwijndrecht beland.

Lenny zegt over Christine: ,,Ik ken veel mooie vrouwelijke kanjers, maar Christine is een heel bijzondere vrouw. Zij heeft vier kinderen. Een dochter en drie zonen. Haar oudste zoon is jaren terug op een vreselijke manier verongelukt. Ondanks haar grote verdriet staat zij heel sterk in het leven. Ze is heel positief en tovert bij mensen (kinderen) een glimlach op hun gezicht. Ze heeft voor minimakindjes schilderijtje gemaakt en is vaak te vinden op schoolfeestjes om kinderen gratis te schminken. Allemaal vanuit haar hart om anderen blij te maken. Zie ook www.verhalenvinder.com/kanjeractie.

Meer berichten