Afbeelding

Fiets4daagse Zuid-Holland Zuid

Algemeen

REGIO - De 39e Fiets4daagse wordt gehouden van 17 tot en met 20 juni. Deelnemers zullen onder weg onder meer een puzzel oplossen en krijgen diverse verrassingen onderweg. Ook is er een verloting met prijzen voor iedere deelnemer. De voor-inschrijfprijs blijft laag.

De commissie van de Fiets4daagse ondersteunt het Ridderkerkse 'Beweegtrio'. De routes die verreden kunnen worden zijn gericht op de regio. Men kan kiezen uit de afstanden vijftien, dertig of zestig kilometer. De voorinschrijving start op zaterdag 25 mei.

De start en finish zijn aan de Vlasstraat bij v.v. Rijsoord. De vernieuwde commissie bestaat uit leden van Supportersvereniging v.v. Rijsoord en Fiets Toer Club Rekreatoer. Garage J.W. Pons uit Zwijndrecht en de Ridderkerkse fietshandelaren J. Verschoor, Vlasblom en Rijploeg 2 Wielers ondersteunen de vierdaagse weer.

Al enkele jaren is er een Beweegtrio in Ridderkerk. Wie deelneemt aan de Wandel4daagse van 20 tot en met 23 mei, de Fiets4daagse en aan de Zwem4daagse (15 tot en met 19 juli) krijgt extra aandacht. Deelnemers kunnen bij alle drie de evenementen kiezen voor diverse afstanden. Na de Zwem4daagse worden die deelnemers tijdens een bijeenkomst extra in het zonnetje gezet.

De Fiets4daagse start op maandag 17 juni en eindigt donderdag 20 juni op de dan feestelijke en verkeersvrije Mauritsweg en Vlasstraat. Men kan zich voor vijf euro per persoon inschrijven bij inschrijfadressen in onder meer Barendrecht en Heerjansdam. Zie ook www.fiets4daagsezhz.nl.

Advertenties uit de krant