Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto: TOON&BEELD
Foto: TOON&BEELD

Open Coffee te gast in nieuw pand Hoek & Blok

BARENDRECHT - Open Coffee Barendrecht (OCB) was woensdag 15 mei te gast in het nieuwe pand van Hoek & Blok aan de Tuindersweg in Barendrecht. Nadat de bijna vijftig ondernemers hun auto gemakkelijk hadden geparkeerd, werden zij namens het bestuur van de OCB welkom geheten.

Gastheer Ad Versluis vertelde de aanwezigen wat Hoek & Blok Accountants Belastingadviseurs Juristen voor hen kon betekenen. Daarbij vroeg hij aandacht voor hun nieuwe product H@ry, de digitale assistent.

Hierop volgde zoals gewoonlijk de drie rondes speeddaten. Hierna konden drie ondernemers zichzelf presenteren. Dit keer waren Marieke Blok van de Imago Strateeg, Peter Plasier van Hert en de Ree en Martinette Wijngaard van Samen op Stap de gelukkigen.

Rick Hofland, voorzitter van Open Coffee, deed aan het einde van de bijeenkomst een oproep aan de aanwezigen om zich te melden voor een bestuursfunctie. Daarna konden de aanwezigen nog vrij netwerken.

De laatste Open Coffee voor de zomerstop is op woensdag 19 juni. Plaats van handeling is dan Autopalet aan Kaartenmakerstraat 7 in Ridderkerk. Ondernemer, kunnen zich aanmelden op www.opencoffeebarendrecht.nl.

Meer berichten