Collega's Rozenpakhuys schilderen Dikke Dames
Logo deschakelbarendrecht.nl

Collega's Rozenpakhuys schilderen Dikke Dames

BARENDRECHT – De medewerkers van Het Rozenpakhuys hielden zich vorige week woensdag een avond met iets heel anders bezig dan het maken van boeketten of het verzorgen van planten. Met elf personen deden ze mee met de workshop Dikke Dames schilderen van kunstenares Thea Duijnisveld. Thea heeft aan Gouwe 8 een atelier dat is ingericht als huiskamer van de Dikke Dames. Ze ontvangt er de deelnemers geheel in stijl van de beroemde dames.

De workshop is een avondje uit en geschikt voor individu, met vriendinnen of, net zoals de dames van het Rozenpakhuys, met collega's. Zoals het bij de Dikke Dames hoort, staat gezelligheid voorop. Natuurlijk gaat dat samen met zoetigheid en een drankje.

De doeken zijn voorgetekend, maar kunnen geheel naar eigen inzicht worden ingeschilderd. Één Dikke Dame kreeg dan ook een mooie tattoo van een roos op de bovenarm. Iedereen ging aan het einde van de avond met een zelfgemaakt kunstwerk naar huis.

Donderdag was het weer 'business as usual' voor de dames, maar er werd nog volop nagepraat over de gezellige avond. Als dank voor de leuke avond ontving Thea, hoe kan het ook anders, een mooie bos rozen. www.theaduijnisveld.com

Meer berichten