Wasstraat BP Ziedewij weer open
Logo deschakelbarendrecht.nl

Wasstraat BP Ziedewij weer open

BARENDRECHT - Na enkele weken verbouwen is de nieuwe wasstraat van Ziedewij Pitstop van Barendrecht weer open. De nieuwste technieken zijn toegepast in deze snelle roll-over straat. Speciale waxproducten, inwrijftechnieken en glansdroging zorgen ervoor dat de klanten glimmend de wasstraat uit rijden.

De vernieuwing van de wasstraat is één van de grote wijzigingen bij het tankstation aan Middelweg 3 in Barendrecht. Nieuwe vloeistofdichte vloeren, nieuwe pompen, verplaatsing van de wasserette en de uitbreiding van de parkeerplaatsen was al uitgevoerd. Nu dus de nieuwe wasstraat en binnenkort de verbouwing van de shop zelf. Die wordt groter, krijgt een nieuw bakery-concept met ook snacks en maaltijden, een sfeervol zitgedeelte en nog veel meer.

De toegangswegen naar het tankstation en de wasstraat zijn gewijzigd. Vanaf de Middelweg kunnen wasklanten voortaan direct naar de wasstraat rijden. Eerst via de brandstofpompen of de shop? Dan moet men voortaan eerst doorrijden richting de carpoolplaats en dan linksaf het terrein op. De wasstraat kan vervolgens bereikt worden door vlak voor de uitrit van de pitstop de nieuw gerealiseerde doorsteek te gebruiken.

Kennismaken met de nieuwe wasstraat kan nog tot en met 26 mei tegen half geld. Ziedewij zoekt namelijk proefwassers. Vanaf 27 mei kunnen klanten die eerder een wasstraatvoucher hebben gekregen deze inwisselen en nog langer met korting komen wassen. Meer informatie: www.ziedewij.nl.

Meer berichten