Coalitie bezoekt 'Driehoek' in centrum
Logo deschakelbarendrecht.nl

Coalitie bezoekt 'Driehoek' in centrum

BARENDRECHT - De coalitiepartijen bezoeken op zaterdag 25 mei de 'Driehoek' in het centrum. Bewoners van de wijk kunnen tussen 10 en 12 uur met coalitieleden in gesprek over onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. Of over hun ideeën voor het wonen en leven in hun wijk. Door samen de wijk in te gaan, benadrukken de partijen hun samenwerking in Barendrecht. 

Vanaf 10 uur trekken coalitieleden van CDA, SGP/CU, VVD, GroenLinks, PvdA en D66 vanaf het Trefpunt de wijk in en gaan ze in gesprek met bewoners. De raadsleden en wethouders delen een kleine attentie uit, naar aanleiding van de actie Steenbreek. Daarmee wil men zich inzetten voor meer groen en minder steen, zodat heftige regenval beter opgevangen kan worden.

Van 11 tot 12 uur kunnen wijkbewoners terecht in het Trefpunt, waar raadsleden en wethouders hen welkom heten en in gesprek gaan. De wijkbezoeken geven bewoners gelegenheid met de coalitie in gesprek te gaan over wat er leeft in de wijk en ideeën neer te leggen om hun wijk te verbeteren. Ook kunnen de bewoners van gedachten wisselen over bijvoorbeeld plannen van het gemeentebestuur.

Meer berichten