Angelique Haak bij Brosens
Logo deschakelbarendrecht.nl

Angelique Haak bij Brosens

BARENDRECHT In Panorama Literama, het live boekenprogramma op Exxact Barendrecht, ontvangt presentator John Brosens donderdag 23 mei thrillerauteur Angelique Haak (1978) uit Spijkenisse.

Angelique heeft al sinds haar vroege jeugd een passie voor lezen en schrijven. Haar debuut 'Een nieuw begin' werd vorig jaar genomineerd voor de Schaduwprijs 2018. In haar tweede boek 'Uitgeschakeld' is opnieuw een hoofdrol weggelegd voor rechercheur Jennifer Brugman.

De gasten in Panorama Literama zijn vaak plaatselijk, regionaal of nationaal bekend en spelen steevast een rol in de wereld van het boek. John Brosens praat met hen over zaken als motivering, beleving, research en stijl van werken.

Panorama Literama is elke vierde donderdag van de maand te beluisteren van 20 tot 210 uur in de programmareeks 'ExxactLive'. Ga voor meer informatie naar www.johnbrosens.com/johnbrosens.com/Panorama_Literama.html.

Exxact Barendrecht is in de regio te ontvangen via 106.4FM in de ether of via de kabel op 105.9FM. En via www.exxactfm.nl.

Meer berichten