Podium Vis
Logo deschakelbarendrecht.nl

Podium Vis

BARENDRECHT – Jos Vis richt in Podium Vis op Exxact Barendrecht dinsdag 28 mei tussen 20 en 21 uur de schijnwerpers op de Avond4daagse en het Cultureel Café.

Van maandag 3 tot en met donderdag 6 juni wordt in Barendrecht de Avond4daagse gehouden, georganiseerd door stichting A4D Barendrecht. Vanaf startlocatie Inge de Bruin Zwembad gaan jong en oud vijf of tien kilometer door Barendrecht lopen. Liane Gransch van het zwembad is in de studio aanwezig om alles te vertellen over dit sportieve evenement.

Ook Ed Mol, voorzitter van de Culturele Alliantie Barendrecht, schuift aan bij Jos. Donderdag 27 juni wordt het Cultureel Cafe gehouden. Tussen 20 en 22 uur zullen in Het Kruispunt vele gasten aanwezig zijn. Wie dat zijn en welk thema als rode draad door het programma loopt, komt Ed bekend maken. 

Tussen 21 en 22 uur ontvangt Jos de band Hearing Dogs For Deaf People. Deze formatie bracht kortgeleden hun eerste album 'Killer Willy' uit. De band heeft een Barendrechts tintje. Want naast bassist/backing vocals Thomas Vermeij bestaat deze formatie uit Camiel en Xavier Rollé, de zonen van de Barendrechtse zangeres Glenda Peters. Camiel is gitarist/leadzanger en Xavier is de drummer. Ze spelen grunge/alternatieve rock en punk rock. Uiteraard geven ze een mini-concert. Die avond spelen ze geheel akoestisch.

Podium Vis is te horen op Exxact Barendrecht: 106.4 FM in de regio, via exxact.nl en de gratis app van Exxact Barendrecht.

Meer berichten