Gezelligheid verzekerd
Logo deschakelbarendrecht.nl

Gezelligheid verzekerd

BARENDRECHT - Omdat er meer is dan verzekeren, zocht het team van Tinke Assurantiën contact met Present Barendrecht. Heel graag wilden zij zich als vrijwilligers maatschappelijk inzetten voor een groep ouderen. Daarbij gingen de gedachten uit naar het verzorgen van een gezellig uitstapje. Om deze activiteit mogelijk te maken, zocht Present aansluiting met de Ouderenadviseur van KijkopWelzijn. Die weet welke ouderen daarvoor het meest in aanmerking komen.

Donderdag 16 mei verzorgde het team van Tinke het uitstapje met veel enthousiasme van deur tot deur. De mensen werden thuis opgehaald, waarna een bezoek gebracht werd aan de Zuidpolder en het Theehuys. Alhoewel geen van de deelnemers elkaar van te voren kende, was er al snel een ongedwongen en gezellige sfeer waarin persoonlijke verhalen en ervaringen met elkaar gedeeld werden. Veel te snel kwam er een einde aan de middag. Bij het afscheid gaf één van de deelnemende ouderen aan: ,,Wat een leuke middag was dat. Jong en oud gezellig samen bij elkaar en wat konden we gezellig praten. Het was heerlijk om er zo even uit te zijn."

Ook de collega's van Tinke genoten. Zij hebben ervaren hoe leuk en gemakkelijk het is om betekenisvol te zijn voor een ander. Afgaand op het enthousiasme van de vrijwilligers zou deze maatschappelijke inzet zomaar eens een vervolg kunnen krijgen.

Ook een keer present zijn met een groep? Het team van Present Barendrecht vertelt er graag meer over! Neem gerust contact op via info@presentbarendrecht.nl.

Meer berichten