Open dag met Zus
Logo deschakelbarendrecht.nl

Open dag met Zus

HEERJANSDAM - Stichting Behoud Kijfhoekkerk houdt zaterdag 1 juni weer een open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 12 en 16 uur. Dameskwartet Zus uit Hendrik-Ido-Ambacht zal onder leiding van Jeanita van Eijsden een muzikaal optreden verzorgen van 14 tot 14.30 en van 15 tot 15.30 uur.

Zus is een relatief jong Ambachts ensemble. De groep is in 2017 gestart en bestaat uit Sammy, Anita, Jeanita en Marian. Samen zingen zij meerstemmig a capella. Bezoekers kunnen in de ongedwongen sfeer van de Kijfhoekkerk komen genieten van dit frisse geluid.

Nieuw is de vertoning van wat oude films door Max Herlaar van Historische Genootschap  Heerjansdam. Hij toomt beelden van de Kijfhoekkerk, het oude Heerjansdam en de Zwijndrechtse Waard. Zoals gewoonlijk is de permanente fototentoonstelling te bezoeken en zijn kaarten en folders verkrijgbaar. Alles is gratis, inclusief een consumptie. Een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten en het in stand houden van de kerk is altijd van harte welkom.

Meer berichten