Afbeelding

Anwar El Ghazi bij voetbalclinic

woensdag 22 mei 2019 12:30

Stichting Everyday People geeft zondag 2 juni op De Bongerd een voetbalclinic. Voetballer en geboren Barendrechter Anwar EL Ghazi is aanwezig om de kinderen tips en trucs te leren. De clinic wordt gegeven in samenwerking met ProFive training en BVV Barendrecht. Het is de tweede Kool Kidz soccer-editie. El Ghazi is ambassadeur van Everyday People.

Everyday People verzorgt de voetbalclinic voor veertig kansarme kinderen en jongeren. De kinderen die deelnemen aan de clinic hebben het niet altijd even makkelijk in het dagelijks leven. De clinic wordt verzorgd worden door toppers van Amin Nyali van ProFive training. Amin is een jonge voetballer die door gezondheidsproblemen coach is geworden. Hij heeft doorgezet en heeft een unieke trainingsmethode ontwikkeld, die hij op 2 juni zal delen met de jongeren.

Doorzetten, niet opgeven en plezier maken zijn de ingrediënten van de clinic. BVV levert een bijdrage door materiaal en velden beschikbaar te stellen. De inloop is om 12.30 uur, de clinic duurt van 13 tot ongeveer 16 uur. Wie er als toeschouwer bij wil zijn, is van harte welkom.

Stichting Everyday People kan nog wel wat hulp gebruiken van mensen die dit evenement willen steunen of sponsoren. Mail naar info@everydaypeople.nl of kijk op www.everydaypeople.nl voor meer informatie