Logo deschakelbarendrecht.nl
Foto:
FOTO

Het Kruispunt naar Carnisselande

Theater het Kruispunt presenteerde zaterdag een theaterprogramma in Carnisselande.

Dat werd gedaan in het kader van het project Theater het Kruispunt On Tour. Het doel was om publiek in Carnisselande kennis te laten maken met theater. De magie van jeugdtheater kon beleefd worden in Bibliotheek Carnisselande en iedereen kon genieten van straatmuzikanten in winkelcentrum Carnisse Veste.

In de bieb genoot jong en oud van Hakim, bekend van Sesamstraat. Hakim is een Nederlands-Algerijnse theaterartiest en mimespeler. Of het nu iets geks is uit de sprookjes van duizend en een nacht, iets geestigs met stoere cowboys en indianen of picknickperikelen in de buitenlucht: met Hakim op z'n best is alles mogelijk.

De Flamingos brachten buiten bij de bieb een mix van muziek en cabaret. De Flamingos spelen akoestisch en beschikken over een uitgebreid repertoire, van bekende smartlappen tot meezingers en top 40-hits. Alles driestemmig vertolkt.

Mooi Weer Op Straat speelde in het winkelcentrum. Het gezelschap musiceert op instrumenten als accordeon, altsaxofoon, cajon en akoestische gitaar. Het repertoire bestaat uit dansbare Top40-hitjes, hiphop en house.

Ageeth de Haan was present met haar programma 'Dag zon, dag zee', vol liedjes in verschillende muziekstijlen. Het publiek mocht meedoen of lekker luisteren. Ageeth de Haan maakt muziektheater voor kinderen vanaf 2 jaar.

Meer berichten